Visuaalisen identiteetin aineistot logoista lomakkeisiin ja paino-originaaleihin ym.

Valmistamme toimivat ja helppokäyttöiset sähköistet aineistot ovat tehokkaan nykyaikaisen viestinnän kulmakivi muodostaen täydellisen originaaliarkiston kaikista tunnuksista, logoista ja muista peruselementeistä. Kaikki aineistomme saavat toimivuustakuun.

Palveluja niin graafisen alan ammattilaisille kuin viestinnän tarpeisiin

Palvelemme graafisia suunnittelijoita originaalien viimeistelyssä, optimoinnissa, sekä tiedostojen toiminnallisuuden varmistamisessa. Toteutamme tarvittaessa värimäärittelyt, viimeistelemme originaalit kaikkiin tuotantomenetelmiin ja ohjelmistoihin sopiviksi, mukaan lukien painotuotannon, web-tuotannon, CAD, sekä muiden digitaalisten viestintämedioiden tarpeisiin.

Osaamiseemme kuuluu erityisesti Microsoft Office-ohjelmistojen graafiset vaatimukset sekä toiminnallisuus.

Meillä on 20 vuoden kokemus alan ohjelmistoista ja tuotantomenetelmistä.

Yritystunnukset, merkit, logot, graafiset elementit, ym.

Valmistamme graafisesti laadukkaita tiedosto-originaaleja. Valmistamme tiedostokonversioita kaikkiin tiedostomuotoihin eri käyttöjärjestelmien ohjelmille. Toteutamme vaativia graafisia efektejä vektori- ja bitmap-muotoon kaikkiin digitaalisiin käyttötarkoituksiin.

Kirje-, faksi- ja kalvopohjat, presentaatiot, ym.

Toteutamme sivupohjat, grafiikat ja erilaiset lomakepohjaratkaisut yleisimpiin ohjelmiin, kuten Microsoft Word, Microsoft Powerpoint, Open Office, ym. Varmistamme värimääritykset sekä viimeistelemme pohjat soveltuviksi ruutukäyttöön, tulostukseen, jakeluun ja videotykillä esitettäväksi.

Sähköiset lomakkeet ja pdf-tuotantojärjestelmät

Valmistamme erilaisia sähköisiä lomakeratkaisuja Acrobat PDF-teknologialla. Toteutamme laajoja selainpohjaisia automaattisia lomake- ja ilmoitustuotantojärjestelmiä (esim. net-to-print).

Tiedostokonversiot formaatista toiseen.

Tekstitiedostot, vektoritiedostot, kuvat, video, animaatio ja lukematon määrä muita formaatteja, joista et ole ehkä kuullutkaan… Kun et saa tiedostoa auki, tai tarvitset sen toiseen ohjelmaan, soita ensin meille!

Mediat

Tallennamme sähköisen aineistonne haluamallenne medialle: CD-ROM, DVD-ROM, DVD video, video CD, sekä PAL että NTSC -formaateissa.

Erikoisratkaisut, animointi, ym.

Toteutamme brändiviestinnän tarpeisiin sopivia erikoisratkaisuja alan ohjelmistoilla, kuten esim. logojen ja brändielementtien animaatioita Powerpoint- tai www-tarpeisiin.

WWW-suunnittelu, UX-suunnittelu - käyttöliittymän, käytettävyyden ja käyttäjäkokemuksen suunnittelu

Suunnittelemme ja valmistamme www-sivustoja. Olemme olleet suunnittelemassa Suomen suurimpien yritysten www-ratkaisuja. Erikoisalaamme ovat käyttöliittymien ulkoasun sekä käytettävyyssuunnittelu (UX). Yrityksemme on palkittu alan Media & Message pronssipalkinnolla sekä Vuoden huiput -kunniamaininnalla.

Aineistotakuu

Tarkastamme kaikki originaalit, jotka saavat myös toimivuustakuun. Työhön sisältyy mm. kaikkien graafisten elementtien optimointi eri järjestelmille ja tuotantomenetelmille.