Sähköiset lomakeratkaisut toimiston tarpeisiin.

Tunnemme Microsoft Office -ympäristön perusteellisesti. Korjaamme muiden tekemät huonosti toimivat lomakepohjanne uuteen uskoon. Ei enää jättimäisiä tiedostokokoja, väärin tulostuvia värejä tai kirjasinongelmia.

Word ja Open Office lomakepohjat

Suunnittelemme, valmistamme ja viimeistelemme taatusti toimivat SFS-standardin mukaiset asiakirjapohjat. Toteutamme tyylipaletit ym. asettelut. Varmistamme että logonne toimii lomakepohjan kaikissa käyttötilanteissa oikean näköisenä. Varmistamme että tiedostot ovat optimoituja ja tiedostokoot ovat mahdollisimman pieniä mikä tehostaa tiedonsiirtoa ja arkistointia.

Powerpoint ym. presentaatiopohjat

Suunnittelemme ja toteutamme lomakepohjiin master-asetukset, väripaletit sekä diamallit kaikkiin tarpeisiin. Toteutamme myös siirtymät ja animaatiot esitystekniikkaanne sopiviksi. Konsultoimme myös presentaatioiden sisällön muotoilua. Valmiit lomakepohjamme sisältävät käyttöä helpottavat ohjeistukset ja esimerkkiratkaisut eri asettelumalleja varten.

Newsletterit sekä muut kevyet tiedoteratkaisut

Usein Word ja Powerpoint -ohjelmia käytetään usein mitä kummallisimpiin viestinnän tarpeisiin, kun henkilökunnan käytössä ei ole kalliita ammattikäyttöön tarkoitettuja ohjelmistoja. Näillä ohjelmilla toteutetaan tarvittaessa monenlaisia kevyitä tiedote- ja viestintäratkaisuja.

Selainpohjaiset PDF-julkaisuratkaisut

Moniin viestintätarpeisiin soveltuu selaimella käytettävä julkaisuratkaisu, jossa ilman ammattiohjelmia voidaan tuottaa monimuotoisia julkaisuja rekrytointi-ilmoituksista käyntikortteihin, ovitauluista nimikyltteihin. Kun tarve on tuottaa usein tai paljon saman muotoista materiaalia hankkimatta kaikille tähän tarkoitukseen tarvittavia graafisia ammattiohjelmistoja, selainpohjainen julkaisuratkaisu on oiva vastaus.